Kadromuz

Hakan Oruç - Veteriner Hekim
Begül Karakoç - Veteriner Hekim
Gülseda Yanardağ - Veteriner Hekim
Metehan Erarslan - Veteriner Sağlık Teknisyeni
Dolçan Çelik - Veteriner Sağlık Teknisyeni

Hakkımızda

2015 YILINDA FAALİYETE BAŞLAMIŞ OLDUĞUMUZ , YAKLAŞIK 50000 M₂ ALANDA KURULU OLAN 1500 BAŞ KAPASİTEYE SAHİP, 6 KAPALI AHIR 1 SAĞIMHANE 3 LOJMAN 1 YEMEKHANE VE 1 İDARİ BİNASI BULUNMAKTADIR. İŞLETMEMİZDE 150 SAĞMAL MEVCUTTUR. 2019 YILININ SONUNA DOĞRU BU SAYI 600 SAĞMALA UULAŞACAKTIR. İŞLETMEMİZ HASTALIKLARDAN ARİ VE DÜVE ÜRETİM MERKEZİDİR. İŞLETMEMİZDE İKİ IRK BULUNMAKTADIR.
SAĞMAL HAYVANLARIMIZDAN GÜNDE 4000 LT SÜT ELDE EDİLMEKTEDİR. AYRICA İŞLETMEMİZDE ÜRETTİĞİMİZ ERKEK HAYVANLARIMIZI BESLEYEREK AY-ET MARKAMIZ ADI ALTINDA SUCUK ÜRETİMİMİZDE MEVCUTTUR.

Misyonumuz

AYDOSLAR SÜT; TEKNOLJİNİN SUNDUĞU İMKANLARLA, “ SAĞLIKLI HAYVAN IRKI, SAĞLIKLI SÜT,
SAĞLIKLI ÜRÜN” İLKESİYLE BESİ VE DAMIZLIK HAYVAN ÜRETİMİNDE VAZGEÇİLMEZ MARKA OLMAK İÇİN ÇALIŞMAKTADIR.

Sağlık Sertifikamız

Vizyonumuz

AYDOSLAR SÜT;  HİZMET KALİTESİNİ HERZAMAN YÜKSELTMEYİ HEDEFLEYEN VE BU DOĞRULTUDA YÖNTEMLER BULAN İŞLETME; TAKIM
ARKADAŞLARIYLA SÜREKLİ VERİMLİLİĞİ ARTIRACAK İLKELERLE, SEKTÖRDE ÖNCÜ İŞLETMELER ARASINDA YERİNİ ALMAK İÇİN ÇALIŞMAKTADIR.